top of page

Ranita i fullgalopp!


Ranita Victoria Bugge Mathiassen  9år med den lånte ponnien Picasso stillte til start i ponni galoppen Kingsland Oslo Horse show i dag 15 oktober! Fredag satte de kursen for Telenor Arena og spenningen var stor for små og store. Eget antrekk måtte til,med brodert rosa Fræna Rideklubb logo bakpå.

 Ranita fikk sin første hest som 5 åring, men har ridd siden hun lærte å gå. Hest er livet, ha det gøy med hestene,  og å få kjemi med så fine ponnier er en stor glede. For å delta på Kingsland Oslo horse show kunne alle barn sende søknad innafor noen kriterier. 8 barn i hele Norge fikk ri, og som 1 år yngere enn gjerne alder fikk Ranita den gledelige nyheten om en plass i ponni galoppen! Hun lånte seg ponni og fikk trent i 2 uker . Dette var en fantastisk opplevelse for Ranita . Alle hestejenters drøm 💞🏇💞 "det var virkelig artig og mye folk som heiet og ropte.. Min drøm er å bli skikkelig god og å få ri i en slik arena igjen 😉"-Ranita 

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page