top of page

Nummer 2. i Europa!

Ida Elin R. Sunde og hesten Kuling har vært i Danmark og konkurrert i Europa Mesterskap for fjordhest.

Fjordhest EM går ut på å kåre den beste fjordingene i sprang, dressur, kjøring og Allround for både junior pg senior. Her har alle grenene EM- tittel. Hvert mesterskap har 3 avd, og vinneren er den som sammenlagt har flest poeng. Alle land i Europa kan sende deltakere, men det er flest fra Danmark og Tyskland, så kommer Norge, Sverige og Finland etter.

Ida Elin deltok i senior EM, klassen hadde 30 deltakere. Ida forteller at det var svært jevnt i toppen, og under et poeng som skilte 1. Og 4.plassen sammenlagt. "Jeg fikk 2.stk 4.plasser og 1 stk. 2.plass. men totalt holdt dette til sølv i mesterskapet med bare 0.15% opp til gullet, men igjen kun 0,04 ned til bronse. Norge hadde 5 dressur ekvipasjer med, den ene trakk seg og de andre havnet litt lengre ned på lista, men gøy å være på tur med flere nordmenn. I sprang mesterskapet hadde Norge med 4 ekvipasjer, og der fikk Norge bronsje og 5.plass sammenlagt. Norge hadde også representanter i kjøring og allround klassen "- Ida Elin R. Sunde

Hva mener du det er som gjør at dere har lykkes?

"Jeg tror vi har lykkes fordi jeg har stor tro på at min hest kan klare det og jeg liker å tro at jeg gir han gode muligheter til å utvikle seg riktig gjennom systematisk trening etter treningsskalaen."

Vi ønsker å gratulere Ida Elin med denne fantastiske prestasjonen på egenutdannet hingst!

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page