top of page

Dressurstevne i Surnadalen

Klubbens medlemmer Ann Kristin Sandvik og Amalie Groven var i helgen hos Trollheimen Ride og Kjørelag og startet stevne.

Ann Kristin startet på sin unghest Adante Van Lid lørdagen. De ridde klasse Lb2, og fikk 61,111 % som resulterte i en 2.plass! Vi gratulerer!

"Kjempe flott anlegg, hyggelige mennesker og godt organisert arrangement synes jeg. Veldig trivelig sted å komme til :) hesten var i form, men alltid spennende å ri en unghest, da en aldri vet hva han kan finne på 😉 han var super på oppvarmingen, men ble anspent under programmet, så turte ikke trykke på han så mye, og fikk dermed noe trekk for det. Samtidig var han lett å føre, hadde fin kontakt, og hadde veldig fine overganger :) (da bortsett fra et bukkesprang inn i den første galoppen;)"- Ann Kristin Sandvik

Amalie Groven og Spirit red både lørdag og søndag hos Trollheimen R&K. Lørdagen ridde de LA 4 og fikk 63,75%, noe som holdt til en 1.plass

Søndagen ridde de LA 2, og fikk 68,14% og fikk dermed også denne dagen en 1.plass 🏆

Vi er stolte over og ha dere som medlemmer, flotte ekvipasjer med god samhandling, og med respekt, forståelse og kjærlighet til hestene. Fortsett den gode innsatsen og med det gode systemet. Øvelse og målrettet arbeid gir resultater!

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page