top of page

2. plass i 1.avd Norgesserien !


Team Fræna fikk 2.plass i 1. avdeling Norgesserien i Trondheim søndag 21. mars!

Laget besto av:

Nora Helen Hauge - Luigi ||

Anna Rånes - Christallos Pride

Benedikte Harøy - Laurencetown Lad

Karina Johansen - Hidalgo |||

Høyden på hinderene var 105 cm og klassen ble dømt som et d-stevne. Man kan være 3 eller 4 personer på et lag, her er resultatene til de 3 beste som teller. Når man da er 4 stykk kan man stryke det dårligste resultatet. Med sammenlagt 0 feil i grunnomgang kvalifiserte laget seg videre til omhopping. Der falt det dessvere noen bommer og jentene pådro seg tilsammen 8 tellende feilpoeng. Dette er veldig bra!

Team Fræna har nå sanket gode poeng til neste avdeling. 2.avdeling går av stabelen 14-16.05.2016 i Ålesund. Da håper vi at Team Fræna og kanskje flere lag fra oss tar turen. I følge tabellen har Team Fræna med seg 6. poeng.

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page