top of page

Førsteplass i 1.avdeling!


Ida Elin & Kuling til Fjordhest NM

I dag: FØRSTEPLASS i 1.avdeling!! med 69,877% Vi gratulerer!

Denne ekvipasjen skal starte Grenmesterskap i dressur som forgår over 2 avdelinger. Første avd går i LA3 og andre er trøste finale i LA4 og finale i MC1. De skal også starte en åpen MB klasse. På fjordhest NM er det grenmesterskap i dressur, sprang og kjøring. Der de beste i de bestemte grenene blir kåret, og de har ikke NM tittel. Ellers er det BUF klasser (beste unge fjordhest) 4,5 og 6 år og junior pg senior. I disse mesterskapene blir det kåret den beste allsidige fjordhesten. Og de konkurrerer i sprang, dressur og kjøring.

Vi følger ivrig med og ønsker lykke til videre!

http://www.horsepro.no/?r=show/event/event&eventId=11362&selectedTabIndex=theCompetitionList

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page